vrijdag 9 april 2010

Flanderstour 2010 gaat niet door !

Het spijt ons te moeten aankondigen dat de Flanders Tour dit jaar niet zal doorgaan. Hoofdreden van deze beslissing is het té lage aantal deelnemers. Op het tijdstip van deze mededeling zijn er slechts 4 geregistreerde inschrijvingen en dat is écht te weinig om van start te kunnen gaan.
Komt daarbij ook nog dat recentelijk 3 van de organisatoren wegens verandering van werk niet meer in de mogelijkheid zijn om verlof te nemen en beschikbaar te zijn tijdens de tour.

Bijkomend probleem dit jaar is dat we ontzettend veel problemen hebben om overnachtingsplaatsen te vinden. Dit is nieuw voor ons, want in het verleden is het nog nooit een probleem geweest.

Het is geen makkelijke beslissing geweest om de tocht te annuleren, maar alles overwegend denken we wel dat we correct handelen. De reden dat we nu al deze beslissing hebben genomen en niet nog een tijd wachten, is dat we diegenen die reeds hadden ingeschreven, tijdig op de hoogte willen brengen zodat zij nog de kans hebben om hun (vakantie)plannen aan te passen.

De mensen die reeds geld hebben overgemaakt, hebben als het goed is intussen al een mail ontvangen en zullen hun inschrijvingsgeld zo spoedig mogelijk op hun rekening teruggestort krijgen.