zondag 3 januari 2010

Editie 2010

De Flanderstour van 2010 zal doorgaan van maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli. Dit jaar zullen de tochten doorgaan in het grensgebied van de Noorderkempen, waarbij we af en toe de grens met Nederland zullen oversteken. Dit gedeelte van Vlaanderen is zo goed als plat, de paar keer dat we bergop zullen moeten fietsen, zal bij een brug zijn.

Vertrek en aankomst zal dit jaar in de gemeente Ravels zijn, net boven Turnhout.

Meer concrete info zal binnenkort worden gepubliceerd, inschrijven kan reeds door een mailtje te sturen naar flanderstour@gmail.com.


Voor alle duidelijkheid nog even alle FAQ's op een rijtje :


Kan ik mij nu al inschrijven ?

Ja, dat kan. Gewoon een mailtje sturen naar flanderstour@gmail.com. Let er wel op dat je inschrijving pas definitief is als het inschrijvingsgeld is overgemaakt !
Prijs is hetzelfde zoals in het verleden : 175€/persoon.

Wat is allemaal inbegrepen in de prijs ?

Inbegrepen zijn : 3 maaltijden per dag ( 1 warme maaltijd per dag, alsook een ontbijtbuffet en de gelegenheid om zelf je lunchpakket samen te stellen),
4 overnachtingen en alle uitstappen die tijdens de Flanderstour gemaakt worden.

Niet inbegrepen zijn : de consumaties die je bvb gebruikt bij café/terrasbezoek, 's avonds in de kantine ed. Die zul je zelf moeten betalen.

Hoe zit het met bagagevervoer ?

Alleen de tent waarin je slaapt mag je meegeven en zal voor je vervoerd worden, de rest van de bagage dien je zelf met je fiets mee te nemen.
Pak dus verstandig in !

Kan ik ook maar voor enkele dagen meerijden ?

In principe krijgen mensen die de hele week boeken voorrang. Moest echter blijken dat het aantal inschrijvingen het maximum niet heeft bereikt, bestaat de mogelijkheid om slechts een paar dagen mee te fietsen.

Ik kom van ver, kan ik ergens extra overnachten voor -of na de tocht ?

Ja, dat kan : op amper 3 km van de plaats van vertrek ligt camping DE BAALSE HEI. Hier kan je met de tent op een trekkersveld gaan staan of een trekkershut huren. Let er wel op dat je zelf voor die extra overnachtingen zult moeten zorgen en de kosten daarvan niet zijn inbegrepen in de deelnamekosten !
Alle info over de camping vind je HIER

Hoe groot is de groep ?

Om het allemaal een beetje overzichtelijk en veilig te laten verlopen, is het maximum aantal deelnemers vastgelegd op 20.
In het geval dat het aantal minimum deelnemers niet wordt gehaald, behoudt de organisatie zich het recht voor om de Flanderstour te annuleren. Moest dit het geval zijn, worden alle inschrijvingskosten volledig teruggestort.

Heb je nog vragen die hier niet werden beantwoord ? Stuur dan gerust een mailtje en we zullen je zo snel mogelijk verder helpen !
Geen opmerkingen: